1Liście kapusty sparzyć we wrzątku, powycinać z nich najgrubsze łodygi. Łososia mielimy przez maszynkę.
2Dodajemy namoczony miąższ z chleba tostowego, żółtka i przyprawiamy solą, pieprzem cytrynowym. Na koniec dodajemy pianę z ubitych białek.
3Farsz zawijamy w kapustę, tak jak tradycyjne gołąbki. Pomidory pelati i cebulę kroimy w kostkę, i szklimy ją na oliwie.
4Podlewamy winem i bulionem, na koniec dodajemy pomidory, doprawiamy do smaku bazylią, solą i pieprzem czarnym. Gołąbki gotujemy na parze podajemy na dzikim ryżu i polewamy sosem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.