1Płatki owsiane wymieszaj z suszonymi owocami, orzechami i płatkami kokosowymi, dodaj przyprawy. Wstaw na 15 min do rozgrzanego do 175 st piekarnika
2Cukier podgrzewaj na patelni aż się rozpuści. Dodaj soku jabłkowego i gotuj do uzyskania gęstego karmelu.
3Wszystkie składniki wymieszaj z karmelem. Rozłóż na blaszce na papierze do pieczenia tak aby uzyskać prostokąt o grubości ok 2 cm, dokładnie ugniatając przy pomocy papieru do pieczenia. Odstaw do stężenia.
4Pokrój całość na podłużne batony.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.