Co sprawia, że octy KAMIS są pełne smaku?
Swoją wyrazistość zawdzięczają naturalnemu procesowi fermentacji, dzięki czemu wzbogacą i podkreślą smak Twoich ulubionych dań. Przyjazne dla wegan, bez dodatku konserwantów, bo dbamy o skład oraz wysoką jakość.
![kamis_octy](https://d1e3z2jco40k3v.cloudfront.net/-/media/project/oneweb/kampl22/campaign-pages/octy/103_kamis_octy_lp_gi_v3_baner_lewy_1.jpg?rev=b203e8a5a14f44268c95d4bd1da357e5&vd=20240328T113330Z&extension=webp&hash=2B53FBBAB27C0127D8BB235D864D71AB)
OCET Z POLSKICH JABŁEK
Prawdziwie naturalny, pełen wartościowych składników, z jabłek z polskich sadów. Ocet jabłkowy ma szerokie zastosowanie. Jest idealny do dressingów czy marynat. Łagodzi też pikantność dań.
![kamis_octy](https://d1e3z2jco40k3v.cloudfront.net/-/media/project/oneweb/kampl22/campaign-pages/octy/103_kamis_octy_lp_gi_v3_baner_prawy_1.jpg?rev=3c7848c905bf43c3bfd720972fc14577&vd=20240328T113339Z&extension=webp&hash=9C0B2341EF80CF9DF9D2D3B88C492848)
OCET BALSAMICZNY Z MODENY
Włoskie pochodzenie, intensywność oraz głębia i pełnia smaku. Ocet balsamiczny KAMIS świetnie smakuje z daniami kuchni włoskiej oraz serami, jest idealną bazą do sosów, a także jako dressing do sałatek. Dodaj go do świeżych truskawek lub gruszek, by przyrządzić pyszny deser z twistem