Kulinarnie mocni od 5 lat
Od 2015 roku wraz z grupą edukatorów Banków Żywności zrealizowaliśmy 1500 warsztatów dla ponad 20 tysięcy osób z całej Polski. Okazało się, że wielu z nas chce rozwijać swoje kulinarne umiejętności i uczyć się, jak gotować od podstaw, z prostych składników, ziół i przypraw, jednocześnie sprytnie gospodarując zasobami spiżarni.
Ty też chcesz być Kulinarnie Mocny? Ugotuj z nami zupę z gruszki i pietruszki; przygotuj ziołowe naleśniki z pastą rybną, salsę z pieczonej papryki, albo pachnące tymiankiem i oregano risotto dla całej rodziny. Codzienne gotowanie nie musi być nudne, gdy uruchomisz swoją wyobraźnię i włączysz w przygotowania innych domowników!
Poniżej znajdziesz wszystkie przepisy, jakie wykorzystujemy w trakcie warsztatów prowadzonych przez edukatorów.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ