1Mięso podzielić na pojedyncze żeberka i pokroić je na kawałki o długości ok. 6 cm. 6 łyżek sosu sojowego, wódkę, imbir, skórkę pomarańczową i cukier wymieszać z żeberkami i odstawić na 2 godziny.
2Żeberka smażyć w głębokim oleju ok. 3 minut.
3Bardzo dokładnie odsączyć.
4Do głębokiego naczynia wlać 0,75 l wody, dodać resztę sosu sojowego, przyprawę i żeberka.
5Dusić ok. półtorej godziny uzupełniając wodą w miarę parowania.
6Miękkie mięso wyjąć.
7Mąkę wymieszać ze szklanką zimnej wody, połączyć z sosem i zagotować.
8Żeberka polać sosem i podawać z pieczywem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.