Zawijańce - gołąbki z kaszą

Gołąbki z kaszą to staropolska alternatywa dla klasycznych zawijańców z ryżem. Korzystając z naszego przepisu, możesz przyrządzić gołąbki z kaszą gryczaną, jęczmienną lub jakąkolwiek inną, którą lubisz. W farszu znajdzie się miejsce również na mięso mielone lub boczek, a tak... Gołąbki z kaszą to staropolska alternatywa dla klasycznych zawijańców z ryżem. Korzystając z naszego przepisu, możesz przyrządzić gołąbki z kaszą gryczaną, jęczmienną lub jakąkolwiek inną, którą lubisz. W farszu znajdzie się miejsce również na mięso mielone lub boczek, a także suszone grzyby i aromatyczne przyprawy. Gotowe gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem możesz podawać z sosem pomidorowym lub grzybowym. Czytaj więcej Czytaj mniej
30MIN
Czas przygotowania
1GODZ.
Czas gotowania
13
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4-6

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy