Sałatka z mango i tofu

25MIN
Czas przygotowania
4MIN
Czas gotowania
13
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 1 duże, średnio dojrzałe, miękkie mango
  • 1 mała czerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę
  • 1 mała papryczka chili, pokrojona w cienkie plastry
  • 2 łyżki Ocet winny z białego wina
  • 1 łyżka miodu
  • 1 łyżka soku z limonki
  • 1 łyżeczka Cebula granulowana w torebce
  • 1/2 łyżeczki Imbir mielony
  • 3 łyżki posiekanej kolendry
  • Sól do smaku
  • 1 opakowanie tofu, pokrojone w grubą kostkę
  • 1 łyżka oleju
  • 2 łyżki grubo posiekanych orzechów nerkowca

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce