Gruszki w syropie

Rozpływające się w ustach gruszki w syropie to prawdziwy zimowy rarytas, który warto przygotować samodzielnie. Zyskasz pyszny i praktyczny półprodukt - gruszki w syropie na zimę wykorzystasz bowiem do ciast, deserów czy pieczonych mięs. Przygotowanie przetworu jest bajecznie... Rozpływające się w ustach gruszki w syropie to prawdziwy zimowy rarytas, który warto przygotować samodzielnie. Zyskasz pyszny i praktyczny półprodukt - gruszki w syropie na zimę wykorzystasz bowiem do ciast, deserów czy pieczonych mięs. Przygotowanie przetworu jest bajecznie proste. Wymaga zaledwie 7 ogólnodostępnych składników i nie powinno zająć Ci więcej niż godzinę. Nasz przepis na gruszki w syropie wzbogaciliśmy o nutkę korzenną, za którą odpowiadają aromatyczne goździki i kora cynamonu. Wypróbuj koniecznie! Czytaj więcej Czytaj mniej
1GODZ.
Czas przygotowania
7
LICZBA SKŁADNIKÓW

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy