30M
Czas przygotowania
35M
Czas gotowania
14
Składniki
Składniki 6 Porcje
- 2 łyżki oleju sezamowego
- 1 mała kapusty pekińskiej, obranej i posiekanej
- 1 pęczek dymki, grubo posiekanej (ok. 1,5 cm)
- 1 łyżka Czosnek granulowany w torebce
- 2 łyżki świeżo startego imbiru lub Imbir mielony
- 2 łyżki przecieru pomidorowego
- 1 1/2 łyżki Chili w torebce
- 1 litry bulionu drobiowego
- 75 ml sosu rybnego
- Ognisty świeży sos Sambal
- 100 g rzodkiewki, w plasterkach
- 6 jajek
- olej roślinny do smażenia
- Sól morska ziołowa w młynku, do przyprawienia
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce