Imię jest wymagane.
Imię ma nieprawidłowe znaki.
Adres e-mail jest wymagany.
Adres e-mail jest nieprawidłowy.
Adres e-mail już istnieje jako użytkownik.
Hasło jest wymagane.
Hasło nie jest ważna, musi zawierać co najmniej 6 znaków.
Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony and
E-mail / hasło combo był nieprawidłowy.
W naszym systemie nie ma podanego przez Ciebie adredy e-mail/ hasła. Spróbuj ponownie.
Wystąpił nieoczekiwany błąd.
Wystąpił błąd podczas łączenia konta.
Hasło nie jest rozpoznawany.
Survenie błąd podczas nagrywania.
Rozumiem i zgadzam się zpolityką prywatności dotyczącą tej strony and
1 kg skrzydełek z kurczaka
3 łyżeczki Przyprawa do grilla Skrzydełka ogniste w torebce
2 łyżki Ketchup łagodny
1 łyżka miodu
1 łyżka Ocet winny z białego wina
Ketchup, miód, ocet i przyprawę KAMIS do skrzydełek dokładnie wymieszać. Przygotowaną marynatę połączyć ze skrzydełkami i odstawić w chłodne miejsce na 30 minut. Skrzydełka ułożyć na blaszce. Piec przez 45 minut w piekarniku w temp. 180oC
Komentarze