Imię jest wymagane.
Imię ma nieprawidłowe znaki.
Adres e-mail jest wymagany.
Adres e-mail jest nieprawidłowy.
Adres e-mail już istnieje jako użytkownik.
Hasło jest wymagane.
Hasło nie jest ważna, musi zawierać co najmniej 6 znaków.
Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony
E-mail / hasło combo był nieprawidłowy.
W naszym systemie nie ma podanego przez Ciebie adredy e-mail/ hasła. Spróbuj ponownie.
Wystąpił nieoczekiwany błąd.
Wystąpił błąd podczas łączenia konta.
Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony and
Hasło nie jest rozpoznawany.
Survenie błąd podczas nagrywania.
Rozumiem i zgadzam się zpolityką prywatności dotyczącą tej strony and
4 kostki czekolady gorzkiej
kieliszek likieru migdałowego lub ajerkoniaku
4 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
2 łyżeczki cukru
3 szklanki mleka
szczypta Cynamon mielony w torebce
Mleko zagrzać do temperatury ok. 95 stopni, dodać kawę, rozdrobnioną czekoladę, cukier, alkohol.
Całość ubijać mikserem przez ok. 1 minutę, aż powstanie pianka charakterystyczna dla cappuccino.
Rozlać do filiżanek i posypać cynamonem.
Komentarze