Przyprawa do kurczaka po węgiersku

Kuchnia węgierska – ognista, ostra, pełna temperamentu. Charakteryzuje się dużą ilością cebuli, pomidorów oraz oczywiście papryki.

Przyprawa do kurczaka po węgiersku...

Kuchnia węgierska – ognista, ostra, pełna temperamentu. Charakteryzuje się dużą ilością cebuli, pomidorów oraz oczywiście papryki.

Przyprawa do kurczaka po węgiersku jest kompozycją typowych dla tej kuchni przypraw i warzyw. Papryka słodka, ostra oraz chili nadają potrawom z drobiu zarówno ostry, pikantny smak, jak i atrakcyjny kolor.

Więcej Mniej

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

Sól, papryka, chili, gorczyca biała, ziarno gryki, warzywa suszone (m.in. czosnek, cebula, marchewka).

KOD UPC (Sztuka)

5900084190305

Powiązane przepisy