Przyprawa do dań z fasoli w torebce

Fasola i groch często pojawiają się w daniach tradycyjnej polskiej kuchni. Przyrządza się z nich zupy, potrawy jednogarnkowe, drugie dania, przystawki. Rośliny strączkowe są cennym źródłem...

Fasola i groch często pojawiają się w daniach tradycyjnej polskiej kuchni. Przyrządza się z nich zupy, potrawy jednogarnkowe, drugie dania, przystawki. Rośliny strączkowe są cennym źródłem wartościowego białka, błonnika i żelaza. Ponadto są sycące, a odpowiednio przyprawione są również bazą niezwykle smacznych i atrakcyjnych potraw.

Odpowiedni dobór ziół, przypraw korzennych i suszonych warzyw w Przyprawie do Dań z Fasoli, ułatwia trawienie nieco ciężkostrawnych potraw z fasoli i grochu oraz nadaje im nowy, ciekawy smak i aromat. Mieszanka może być stosowana do wszelkich dań z roślin strączkowych. Należy ją dodawać pod koniec przyrządzania potrawy.

Więcej Mniej

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

Sól, majeranek, papryka słodka, czosnek, gorczyca, kminek, kolendra, chili.

KOD UPC (Sztuka)

5900084062015

Powiązane przepisy