1Do zamykanego naczynia-najlepiej słoika wlewamy ocet jabłkowy i wszystkie składniki poza oliwą. Mieszamy.
2Na końcu dolewamy oliwę zamykamy słoik i mocno nim wstrząsamy aż składniki się połączą.
3Warzywa myjemy i suszymy. Pomidora i ogórka kroimy w kostkę. Rzodkiewki kroimy w ćwiartki. Szczypiorek siekamy. Wszystko wrzucamy do miski, dodajemy dressing i mieszamy.
4Posypujemy rozdrobnionym serem kozim i posypujemy pestkami dyni. Sałatka gotowa.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.