2Warzywa kroimy w plastry, buraczki cieniutko.
Układamy je na blaszce (wyłożonej papierem), najlepiej partiami, jedne obok drugich tak, aby stworzyć ładną kompozycje. Następnie doprawiamy przyprawami i skrapiamy oliwą. Pieczemy około 40min w 180 st.
3Przygotowanie sosu:
4Jogurt dokładnie mieszamy z przeciśniętym czosnkiem i chili.
Warzywa podajemy na talerzu z porcja sosu jogurtowego, który nakładamy obok warzyw.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.