1Przełóż fasolę do sitka i dokładnie opłucz ją wodą.
2Cebulę i czosnek obierz i posiekaj na drobną kostkę, a następnie podsmaż je na patelni natłuszczonej olejem, aż zmiękną. Dodaj cebulę i czosnek do fasoli.
3Dodaj do suszone pomidory i 4 łyżki oliwy. Dodaj bułkę tartą, świeżo zmielony pieprz, suszone zioła, oliwki i pozostałe przyprawy. Zmiel wszystkie składniki na gęstą masę. Nie przejmuj się jeśli wszystkie składniki nie będą dokładnie wymieszane.
4Wyłóż papierem do pieczenia foremkę.
5Masę przełóż do foremki i piecz w piekarniku nagrzanym do 190-200 stopni przez ok 1 godzinę.
6Gotowy pasztet wystudź i włóż do lodówki na minimum godzinę.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.