1Ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać mąkę i jajka doprawić do smaku.
2Dodać pestki i zeszkloną cebulę.
3Formować kotleciki i smażyć na rozgrzanej oliwie.
4Resztę cebuli – zeszklić, dodać curry i podlać winem białym i odparować do połowy, wrzucić szafran, zagotować dodać śmietanę i łososia pokrojonego w paseczki.
5Kotleciki polać sosem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.