1Pory – pory oczyścić, umyć i jeśli są dość grube rozciąć wzdłuż na pół. Opiec na ruszcie grilla tak żeby zmiękły i dobrze się skarmelizowały. Delikatnie przyprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem kolorowym. Przed końcem posmarować masłem ziołowym. Pory mogą być samodzielną przekąską lub doskonałym dodatkiem do pieczonej lub grillowanej ryby.
2Masło ziołowe – obrany czosnek rozetrzeć z solą. Dodać do miękkiego masła. Wymieszać ze skórką cytrynową i tymiankiem. Do smaku przyprawić jeszcze szczyptą soli i świeżo mielonym czarnym pieprzem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.