Sałatka z krewetek i owoców

19
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4 osób

Składniki

  • Step 1
  • 250 g krewetek (z puszki)
  • 3 łyżki keczupu
  • kilka kropli sosu tabasco
  • 4 łyżki bitej śmietany (niesłodzonej)
  • 50 g brzoskwiń, gruszek, ananasów, pieczarek i szparagów ( z puszek)
  • 4 łyżki majonezu
  • sok z ½ pomarańczy i ½ cytryny
  • sól
  • 3 łyżki koniaku
  • łyżka świeżo utartego chrzanu i rozdrobnionego chutney’u z mango
  • 2 łyżki soku z ananasów
  • szczypta Imbir mielony
  • Step 2
  • 4 łyżki majonezu
  • sok z pomarańczy i cytryny
  • sól
  • 3 łyżki koniaku
  • po łyżce świeżo utartego chrzanu i rozdrobnionego chutneyu z mango
  • 2 łyżki soku z ananasów
  • 1 szczypta imbiru

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy