1Do masła zetrzyj czosnek. Dodaj łyżeczkę przyprawy curry. Dokładnie wymieszaj. Z miękkiego masła uformuj roladkę, zawiń w folię spożywczą i odłóż do lodówki żeby stężało.
2Pstrąga oczyść, umyj i osusz. Oprósz delikatnie solą i pieprzem.
3Warzywa oczyść i umyj. Pokrój w cienkie paski wielkości zapałki. Wymieszaj i przypraw delikatnie solą i pieprzem.
4Tak przygotowanym farszem wypełnij pstrąga. Na wierzch ryby połóż 2 plastry masła curry. Zawiń całość szczelnie w folię aluminiową i ułóż na ruszcie grilla.
5Opiekaj przez 20-30 minut co jakiś czas przekładając pstrąga na drugą stronę. Podawaj z grillowanymi cząstkami pieczarek.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.