2Filet z karpia zmielić przez maszynkę na grubym sicie, dodać podsmażoną na oleju, pokrojoną w drobną kostkę 1 cebule, doprawić przyprawą do ryb i pieprzem ziołowym.
3Ciasto rozwałkować, wyciąć krążki.
4Nadziać je farszem z karpia, ugotować, a następnie podsmażyć na złoto na oleju.
5Borowiki oczyścić, umyć i pokroić w grube cząstki z cebulką.
6Podlać winem, dodać śmietankę i koperek.
7Doprawić solą i białym pieprzem.
8Gotować do uzyskania konsystencji sosu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.