10M
Czas przygotowania
1H 45M
Czas gotowania
16
Składniki
Składniki 4 Porcje
- 75 g czerwonego ryżu
- 50 g kaszy jęczmiennej
- 50 g suszonej żurawiny
- 500 ml wody
- 400 ml soku z granatu
- 1 łyżeczka Cynamon mielony w torebce
- 1/4 łyżeczki Imbir mielony
- 1/4 łyżeczki zmielonego Ziele angielskie w torebce
- 1 szczypta zmielonych Goździki w torebce
- 40 g masła
- 25 g płatków migdałów
- 25 g nasion dyni
- 15 g wiórków kokosowych
- 100 g pokrojonego świeżego mango
- 50 ml jogurtu naturalnego
- 1 łyżka melasy z granatów
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce