Naleśniki po azjatyckie z amerykańskim nadzieniem serowym

30M
Czas przygotowania
30M
Czas gotowania
25
Składniki

Składniki 8 (po pół naleśnika) Porcje

  • ½ szklanki majonezu
  • 2 łyżki Ketchup łagodny
  • 1 łyżka Musztarda Kamis Strong z Chilli Cietym
  • ¼ szklanki drobno pokrojonych ogórków konserwowych
  • ¼ łyżeczki Czosnek granulowany w torebce
  • ¼ łyżeczki Papryka słodka w torebce
  • Naleśniki
  • 2/3 szklanki mąki
  • 2 łyżki skrobi kukurydzianej
  • 1/2 łyżki Sol morska
  • 1 1/2 szklanki ciepłej wody
  • 1/2 łyżeczki oleju sezamowego lub dowolnego oleju roślinnego
  • 1 łyżka oleju roślinnego
  • 4 jajka
  • Nadzienie serowe
  • 2 łyżeczki Cebula granulowana w torebce
  • 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
  • 1/2 łyżeczki Pieprz czarny ziarnisty w torebce
  • 1/2 łyżeczki Sol morska
  • 500 g mielonej wołowiny
  • 1 łyżka oleju roślinnego
  • 1/2 szklanki posiekanej cebuli
  • 4 plastry przetworzonego sera cheddar
  • 1 szklanka prażonej cebulki
  • 1 szklanka porwanej na kawałki sałaty, np. rzymskiej lub lodowej

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce