Filet z zająca z boczkiem

17
Składniki

Liczba porcji: 5-6 osób

Składniki

  • Step 1
  • 2 combry zajęcze z kością
  • 1 duża cebula
  • 5 jagód Jałowca
  • 2 jabłka
  • 4 łyżeczki galaretki z żurawin
  • 1/2 szklanki śmietany
  • sól
  • 5 łyżek stołowych tłuszczu
  • 1 szklanka czerwonego wina i bulionu
  • cukier
  • włoszczyzna
  • 200 g wędzonego boczku
  • 1 łyżka Pieprz czarny ziarnisty w sloiczku
  • Papryka słodka w torebce
  • 2 szt. Liście laurowe w torebce
  • Pieprz czarny mielony w sloiczku
  • Tymianek w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy