1Mięso nacieramy olejem do pieczenia, przeciśniętym czosnkiem i tymiankiem. Wkładamy do rękawa z 1/4 szklanki wody lub bulionu. Pieczemy w rękawie przez 40 min w 190st.
2Pieczemy paprykę na blaszce z opcją grill w 200st. Kiedy skórka papryki ściemnieje, wyjmujemy i przykrywamy ją folią aluminiową. Dzięki temu po ostygnięciu będzie nam łatwo ściągnąć skórę i oczyścić paprykę z ziaren.
3Mięso podajemy pokrojone na sałacie wymieszanej z oliwa i miksem sałat. Obok układamy w dużych kawałkach upieczoną paprykę bez skórki z porcją sosu jogurtowego.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.