Grill Kiełbaski w piwie

Grillowane kiełbaski to najpopularniejsze danie z rusztu. Przyprawa Kiełbaski w piwie KAMIS to sprytny pomysł aby wzbogacić ich smak i nadać im piwny aromat.

Wskazówki dotyczące użytkowania

Kiełbaski w piwie (dla 4 osób):

Składniki:

- 600 g kiełbasy na grilla
- 50 ml piwa
- 2-3 łyżki oleju
- 2 łyżeczki przyprawy Kiełbaski w piwie KAMIS

Przygotowanie:

1. Kiełbasę podziel na porcje i natnij co 1 cm.
2. Przyprawę wymieszaj z piwem i olejem.
3. Kiełbaski grilluj polewając co kilka minut przygotowanym piwem z przyprawą.

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

Sól, cukier, cebula - 13%, marchew, maltodekstryna, papryka słodka - 5%, aromaty, aromat dymu wędzarniczego, pieprz czarny, chili płatki, natka pietruszki, kwas: kwas cytrynowy; barwnik: karmel amoniakalny; estragon, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu.

KOD UPC (Sztuka)

5900084243537

Powiązane przepisy