Schab w sosie musztardowym z rozmarynem to wspaniałe kulinarne połączenie delikatnych i wyrazistych smaków. Miękkie plastry schabu zanurzone są w gęstym sosie na bazie śmietanki i chrzanowej musztardy, a całość zdobi aromatyczny rozmaryn. Koniecznie przygotuj schab w sosie m...
                        
                        
                            
                            Czytaj więcej
                            Czytaj mniej
                        
                        
            
        10MIN
                    Czas przygotowania
        
                1GODZ.
                    Czas gotowania
                11
                    LICZBA SKŁADNIKÓW
        
                Liczba porcji: 4
Składniki
- 600 g schabu bez kości
- 2 łyżki mąki
- 1 cebula pokrojona w kostkę
- 750 ml wody lub bulionu
- 150 ml śmietanki 30%
- 3 łyżki oleju
- 1 łyżeczka papryki słodkiej
- 1 łyżeczka czosnku granulowanego
- 1 łyżeczka rozmarynu
- 4 łyżki Musztarda chrzanowa
- 1/2 łyżeczki pieprzu czarnego mielonego
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

 
                              
                    
                              
                    
                              
                    
                              
                    
     
                                                                 
							 
										 
										 
										
