Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Szpinak z suszonymi pomidorami

Przygotowanie szpinaku zajmuje tylko kilka chwil. Krótko smażony z dodatkiem aromatycznych przypraw jest pyszny i zdrowy. Może być świetnym dodatkiem do obiadu. Sprawdzi się także jako farsz do roladek lub zapiekanek. Przepis przygotował nasz szef kuchni w ramach programu "Kulinarnie mocni".

Składniki
Porcja dla: 4
Sposób przygotowania
5 min Czas przygotowania 5 min Czas gotowania
5 min Czas przygotowania
5 min Czas gotowania
  • Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na maśle. Dodaj szpinak i wymieszaj.

  • Dodaj suszone pomidory z czosnkiem i bazylią i duś razem 3-4 min.

  • Dopraw do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem, wystudź.

Porady Gotowanie

Wykorzystaj Szpinak z suszonymi pomidorami aby przyrządzić „Stripsy” ze szpinakiem i mielonką.

Oceny i komentarze: 0