0 0 0
Oceń

Pyszne tortille z grilla z serem i fasolą

Składniki
Porcja dla: 2
Sposób przygotowania
15 min Czas przygotowania 5 min Czas gotowania
15 min Czas przygotowania
5 min Czas gotowania
  • W misce wymieszaj czarną fasolę, pomidory, czerwoną cebulę, jalapeño i przyprawę Mexican Street Food. Zostaw 1 łyżeczkę do późniejszego wykorzystania.

  • Podgrzej suchą patelnię na średnim ogniu i ułóż tortillę na wierzch, a następnie warstwę sera, warstwę czarnej fasoli, kolejną warstwę sera. Na koniec przykryj jeszcze jedną tortillą.

  • Odwróć tortille, gdy ser zacznie się topić a na spodzie tortilli zaczną pojawiać się czarne palmy.

  • W misce połącz śmietanę z pozostałą przyprawą Mexican Street Food.

  • Tortille pokrój w ćwiartki i podawaj z kwaśną śmietaną.

Oceny i komentarze: 0