12
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 6
Składniki
- 2 łyżki białego wina
- 2 łyżeczki borowików suszonych, mielonych
- 2 łyżeczki Estragon w torebce
- 1/2 łyżeczki Czosnek granulowany w torebce
- 1/2 łyżeczki Sól morska
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 1 marchewka, przekrojona na połowę wzdłuż i cienko pokrojona w plasterki po przekątnej
- 1 seler, cienko pokrojony w plasterki po przekątnej
- 1 czerwona papryka, cienkie plasterki
- 200 g szparagów, pokrojonych na ok. 5-centymetrowe kawałki
- 300 g wielokolorowych pomidorków cherry
- 100 g kapusty czerwonej w cienkich plasterkach
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce