Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Możesz w każdej chwili się wypisać.
Na rozgrzana oliwę wrzucić połowę szałwii, podsmażyć.
Widelcem rozgnieść ser, dodać posiekana dymkę, smażona i świeżą szałwie.
Odciąć czapeczki pomidorów i usunąć cześć miąższu, napełnić farszem, na wierzch ułożyć smażoną szałwię, następnie grillować.
Czapeczki grillować osobno.
Ugrillowane pomidory przykryć czapeczkami.
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Możesz w każdej chwili się wypisać.