20MIN
                    Czas przygotowania
        
                40MIN
                    Czas gotowania
                16
                    LICZBA SKŁADNIKÓW
        
                Liczba porcji: 4
Składniki
- Ciasto
- 300 g mąki pszennnej pełnoziarnistej
- 150 g masła/margaryny/smalcu
- 1 żółtko
- 50 ml wody
- szczypta soli
- 2 łyżeczki Kminek cały
- Nadzienie
- 300 g wędzonej cienkiej kiełbasy pokrojonej w plastry
- 200 g pora pokrojonego w plastry
- 1 łyżka oleju
- 100 g sera feta
- 200 ml śmietany 36%
- 3 żółtka
- 2 łyżeczki Majeranek w torebce
- 1 łyżeczka Koperek w torebce
- Sól morska
- Pieprz czarny mielony w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

 
                              
                    
                              
                    
                              
                    
                              
                    
     
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
							 
										 
										 
										
