Tarta ziemniaczana - z boczkiem

Tarta ziemniaczana według naszego przepisu to tradycyjne, swojskie smaki podane na pysznym kruchym cieście. Farsz stanowi idealne połączanie ziemniaków, wędzonego boczku, cebulki, sera białego, kwaśnej śmietany i dymki. O smak i aromat potrawy zatroszczą się nasze przyprawy.... Tarta ziemniaczana według naszego przepisu to tradycyjne, swojskie smaki podane na pysznym kruchym cieście. Farsz stanowi idealne połączanie ziemniaków, wędzonego boczku, cebulki, sera białego, kwaśnej śmietany i dymki. O smak i aromat potrawy zatroszczą się nasze przyprawy. Przygotowanie tarty jest bardzo proste i zajmie Ci niecałą godzinę. Obiecujemy, że znacznie trudniejsze będzie późniejsze oczekiwanie, aż przysmak opuści piekarnik. Sprawdź na swoich domownikach! Czytaj więcej Czytaj mniej
25MIN
Czas przygotowania
45MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy