Krewetki oprósz 1 łyżeczką przyprawy Sriracha Street Food. Dodaj 1 łyżeczkę oleju i dokładnie wymieszaj. Podgrzej 1 łyżkę oleju na dużej patelni, dodaj krewetki, paprykę, dymkę i groszek. Wymieszaj, smaż przez około 4 minuty, aż krewetki staną się różowe.
Wymieszaj ugotowany ryż z sosem sojowym i 1-2 łyżkami przyprawy Sriracha Street Food. Dodaj do krewetek i warzyw, smaż razem przez 2-3 minuty, aż będzie gorący.
Przesuń ryż na jedną stronę patelni, wbij jajko na drugą stronę, podsmaż przez kilka sekund, a następnie podziel na małe fragmenty łopatką, wymieszaj z ryżem.
Na drugiej patelni podgrzej pozostały olej i usmaż 2 jajka sadzone. Ryż przełóż do dwóch misek, do każdej dodaj smażone jajko i cząstki limonki. Całość posyp przyprawą Sriracha Street Food do smaku.