Kleftiko
11
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 800 g jagnięciny, cielęciny lub wieprzowiny (udziec lub łopatka)
- 4 plastry fety
- 50 ml białego wytrawnego wina
- 4 duże ziemniaki
- 2 cebule
- 3 marchewki
- sok z cytryny
- 8 kwadratów pergaminu ok.40x40 cm
- garść fasolki szparagowej
- 1 duży pomidor bez skóry
- 2 łyżki Przyprawa kuchni greckiej w torebce
POWIĄZANE ARTYKUŁY I FILMY
Wanilia laska historia
Wanilia laska historia
Waniliowa historia .video-responsive{ overflow:hidden; padding-bottom:56.25%; position:relative; height:0; } .video-responsive iframe{ left:0; top:0; height:100%; width:100%; position:absolute; } CCiekawostkiCie Ciekawostki Nazwę wanilia zawdzięcza Hiszpanom - „vaina” oznacza torebkę, strąk....
Loading_More
Loading_More