11. 250 g tahini wymieszaj z syropem klonowym, dodaj jaja, 30 g cukru pudru, ubijaj do uzyskania jednolitej masy.
22. Dodaj mąke midałową, kakao, proszek do pieczenia, sól, dokładnie wymieszaj.
33. Masę rozłóż na wyłożonej papierem formie do pieczenia o wymiarach około 20-20 cm.
44. Pozostałe tahini, cukier puder, wode i kardamon wymieszaj do uzyskania gęstej masy, rozkrusz tę masę równomiernie na ciasto w formie.
55. Ciasto piecz przez 20 minut w temperaturze 180 ℃, wystudź, oprósz cukrem z wanilią, pokrój na małe kawałki.
6Sprzęt do przygotowania: 1 mała miska, 1 duża miska, mikser/trzepaczka, waga kuchenna, miarka do płynów, forma do pieczenia o wymiarach około 20-20 cm., papier do pieczenia, piekarnik.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.