11
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 2 lub 16 po 2
Składniki
- 4 duże suszone wydrążone papryczki guajillo z usuniętymi nasionami
- 4 suszone wydrążone papryczki chili de arbol z usuniętymi nasionami
- 1/2 szklanki śmietany kremówki
- 2 łyżki lekkiego syropu glukozowo-fruktozowego
- 11 g słodko-gorzkiej czekolady, grubo posiekanej
- 11 g półsłodkiej czekolady, grubo posiekanej
- 1/4 szklanki końcowej melasy z trzciny cukrowej (blackstrap) lub ciemnego rum
- 4 łyżeczki kremowego masła orzechowego
- 1 i 1/2 łyżeczki Cynamon mielony w torebce
- 1/4 łyżeczki Chili w torebce
- 1/2 łyżeczki prażonych ziaren sezamu
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce