To ciasteczka dyniowe inne niż wszystkie, a w dodatku błyskawiczne w przygotowaniu. Zrobisz je w zaledwie półgodziny! Twoje kruche ciasteczka dyniowe będą miały piękny, złocisty kolor, cudny korzenny zapach i najważniejsze - kawałki czekolady. Wszystko to sprawia, że wprost ...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
10MIN
Czas przygotowania
20MIN
Czas gotowania
10
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 20
Składniki
- 250 g mąki pszennej
- 2 łyżeczki Proszek Do Pieczenia
- 2 łyżeczki Cynamon w słoiczku
- 1/2 łyżeczki Imbir w słoiczku
- 1/2 łyżeczki Gałka muszkatołowa mielona
- 130 g masła
- 100 g cukru brązowego
- 1 jajko
- 250 puree z dyni muscat
- 1 opakowanie TRZY CZEKOLADY DUŻE KAWAŁKI
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce