1
ogórek pokrojony na grube kawałki (bez nasionek) oraz dodatkowo kilka plastrów do dekoracji
1
peczek
natki pietruszki
1/2
łyżeczki
Pieprz ognisty w duzym opakowaniu
8
kostek lodu
Instrukcje
1Wyciśnij sok z 2 klementynek. Pozostałe obierz. Klementynki umieść wraz z wyciśniętym sokiem w pojemniku blendera, dodaj jabłka, ogórki natkę pietruszki, pieprz ognisty oraz kostki lodu i zamknij.
2Blender ustaw na dużą prędkość i miksuj do uzyskania puree. Otrzymany napój rozlej do szklanek które możesz następnie udekorować plasterkami ogórka.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.