00 0
image
Oceń

Przyprawa do ogórków konserwowych

Słodkawe lub też przyjemnie ostre ogórki konserwowe, przesiąknięte aromatem ziela angielskiego, gorczycy i czosnku doskonale podkręcają smak wielu dań. Do mięs są wręcz nieodzowne.

Informacje o produkcie

Składniki

Łodygi kopru, chrzan, gorczyca biała - 16,5%, ziele angielskie - 10,1%, czosnek - 9,9%, nasiona kopru, pieprz czarny, marchew, liście laurowe.

  • Kod EAN

  • 5900084254595

Zastosowanie
Jak je zrobić? Ogórki układamy ciasno w litrowych słoikach, wsypujemy po łyżeczce mieszanki Kamis do ogórków konserwowych. Zalewamy ciepłą zalewą z wody, octu i soli. Zakręcamy słoiki i na koniec przez kilka minut pasteryzujemy. Gotowe!

Oceny i komentarze: 0