PROSTE GOTOWANIE Z GLAZURAMI KAMIS!

Szukasz pomysłu na obiad? Chcesz zaskoczyć znajomych super potrawą z grilla? Z pomocą przychodzą nowe glazury Kamis! Dostępne w 3 smakach, szybkie i proste w użyciu. Bez bałaganu, bez wielu godzin spędzonych w kuchni. To tak proste, że aż głupio nie spróbować!

TAK PROSTE, ŻE AŻ GŁUPIO SIĘ CHWALIĆ

Odwiedź nasz kanał na YouTube i zobacz, jak pomożemy Ci przygotowywać szybkie i pełne smaku dania.

Gotowe w 5 Minut

GOTOWE W 5 MINUT!

Wystarczy, że wymieszasz glazurę z 4 łyżkami wody i jedną łyżką oleju oraz odstawisz na 5 minut. Tak przygotowaną glazurą smarujesz upieczone wcześniej (i jeszcze gorące!) mięso lub rybę.

Bez Marynowania

BEZ MARYNOWANIA

Mięsa i ryb nie musisz wcześniej marynować ani dodatkowo doprawiać. To właśnie glazura nada potrawie pełnię smaku i aromatu. Przed pieczeniem lub smażeniem możesz jedynie posolić mięso, wedle uznania.

Różnorodne Zastosowanie

RÓŻNORODNE ZASTOSOWANIE

GLAZURY doskonale sprawdzą się w codziennych obiadach: do kurczaka, kotletów wieprzowych, łososia czy burgerów. Pasują też do dań z grilla: żeberek, skrzydełek z kurczaka, steków czy szaszłyków. Znajdź swój ulubiony sposób i się zajadaj. Pycha!

Doskonałe Smaki

3 DOSKONAŁE SMAKI

GLAZURY dostępne są w 3 pysznych smakach:

  • Miodowo-musztardowym z chipotle – lekko pikantny przełamany słodyczą miodu,
  • Smoky BBQ – dymny smak z miodową nutą,
  • Orientalnym z imbirem i chili – najbardziej intensywny i pikantny z dodatkiem sezamu, który nadaje orzechowy posmak

PRZEPISY