100
g
cienkiej białej kiełbnasy pokrojonej w plastry
3
jaja ugotowane na twardo
1
łyżka
posiekanego szczypioru z dymki
Instrukcje
1Cebulę podsmaż na maśle, dodaj część pora, ziemniaki, pietruszkę, smaż razem 10 minut, zalej bulionem, gotuj 40 minut, 10 minut przed końcem dodaj chrzan, czosnek, majeranek, na koniec dodaj śmietanę.
2Dokładnie zmiksuj, dopraw do smaku solą i pieprzem.
3Białą kiełbasę podsmaż razem z pozostałym porem.
4Zupę podawaj z jajkiem, białą kiebasą, porem i szczypiorem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.