1Ziemniaki wyszorować, naciąć na krzyż i każdy zawinąć osobno w folię aluminiową, dodać listek laurowy i ziele angielskie, grillować 50 minut po 10 minutach odwracając.
2Natkę posiekać i wlewając oliwę zmiksować z czosnkiem i serem, dodać pokrojone w drobną kostkę suszone pomidory, sól i pieprz.
3Upieczone ziemniaki rozchylić widelcem w miejscu nacięć i do każdego dołka włożyć 2 łyżeczki sosu.
4Udekorować listkami pietruszki.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.