1Soczewice gotuj w wodzie aż bedzie zupełnie miękka.
2Cebule podsmaż na oleju na złoty kolor, następnie dodaj marchew, smaż razem około 8-10 minut.
3Soczewicę odcedź, dodaj do niej cebule i marchew, śmietankę, groszek, bardzo drobno posiekane jaja ugotowane, jaja surowe, natkę pietruszki, przyprawy, wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
4Podłużną małą forme wyłóż papierem do pieczenia, wlej masę, ubij.
5Piecz w piekarniku około 50 minut w temperaturze 185 ℃.
6Kwaśną śmietanę wymieszaj z rzodkiewką i szczypiorem, dopraw czosnkiem, solą i pieprzem.
7Pasztet podawaj schłodzony z sosem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.