1
marchewka, przekrojona na połowę wzdłuż i cienko pokrojona w plasterki po przekątnej
1
seler, cienko pokrojony w plasterki po przekątnej
1
czerwona papryka, cienkie plasterki
200
g
szparagów, pokrojonych na ok. 5-centymetrowe kawałki
300
g
wielokolorowych pomidorków cherry
100
g
kapusty czerwonej w cienkich plasterkach
Instrukcje
1W małej misce wymieszaj wino, zmielone grzyby, estragon, czosnek w proszku i sól morską. Odstaw.
2Na średnim ogniu rozgrzej olej na dużej patelni. Dodaj marchew i selera; gotuj, mieszając przez 2 minuty, lub do lekkiego przyrumienienia. Dodaj czerwoną paprykę i szparagi; gotuj, mieszając przez 2 kolejne minuty, lub do osiągnięcia miękkości/chrupkości. Dodaj pomidory i mieszankę winną; gotuj, mieszając przez kolejną minutę lub do rozgotowania pomidorów. Zdejmij z ognia, dodaj kapustę i dobrze wymieszaj.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.