1Szparagi umyj, odłam twarde końcówki (złamią się same we właściwym miejscu). Grzyby opłucz i osusz.
2Szparagi, boczniaki i pomidorki koktajlowe ułóż na aluminiowej tacce na rozgrzanym grillu i opiekaj przez kilka minut.
3Posyp szczyptą Tymianku i szczyptą soli morskiej. Zdejmij z rusztu.
4Ułóż na talerzu. Posyp wiórkami twardego żółtego sera. Podawaj skropione miodowym dressingiem. Można także na wierch dołożyć sadzone jajko przepiórcze.
5Dressing – Musztardę utrzyj z miodem i sokiem z cytryny, solą i czarnym pieprzem. Powoli wlewaj olej cały czas mieszając, aż sos uzyska kremowa konsystencję. Gotowy dopraw roztartym czosnkiem i ewentualnie ulubionymi ziołami suszonymi.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.