2Bataty, ziemniaki, marchewki, cebule, skrop delikatnie pozostałym olejem, wymieszaj, umieść na blaszce do pieczenia, piecz ok. 20 min. w rozgrzanym do 180 ℃ piekarniku.
3W połowie pieczenia kurczaka usmaż na suchej ryflowanej patelni.
4Do upieczonych warzyw dodaj musztardę wymieszaną z miodem i sokiem z cytryny, dodaj rukolę, delikatnie wymieszaj.
5Warzywa podawaj z grillowanym kurczakiem .
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.