1Krewetki oprósz 1 łyżeczką przyprawy Sriracha Street Food. Dodaj 1 łyżeczkę oleju i dokładnie wymieszaj. Podgrzej 1 łyżkę oleju na dużej patelni, dodaj krewetki, paprykę, dymkę i groszek. Wymieszaj, smaż przez około 4 minuty, aż krewetki staną się różowe.
2Wymieszaj ugotowany ryż z sosem sojowym i 1-2 łyżkami przyprawy Sriracha Street Food. Dodaj do krewetek i warzyw, smaż razem przez 2-3 minuty, aż będzie gorący.
3Przesuń ryż na jedną stronę patelni, wbij jajko na drugą stronę, podsmaż przez kilka sekund, a następnie podziel na małe fragmenty łopatką, wymieszaj z ryżem.
4Na drugiej patelni podgrzej pozostały olej i usmaż 2 jajka sadzone. Ryż przełóż do dwóch misek, do każdej dodaj smażone jajko i cząstki limonki. Całość posyp przyprawą Sriracha Street Food do smaku.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.