1Mięso pokroić w kostkę o boku ok. 3 cm, oprószyć oregano, pieprzem; dużą ilością czosnku; zalać oliwą oraz sokiem z cytryny i odstawić na min. 6 godzin do lodówki.
2Cebule pokroić w ćwiartki, paprykę i pomidory w kwadraty.
3Mięso wyjąć z marynaty.
4Nabijać na szpadki na przemian z warzywami.
5Ułożyć szaszłyki na rozgrzanym grillu (lub w piekarniku w temp. 250-275°).
6Opiekać 15 minut kilkakrotnie je obracając.
7Przyprawić solą podawać z pieczonymi ziemniakami lub ryżem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.