1Cebulę drobno posiekaj i smaż na oliwie lub oleju na bardzo małym ogniu. Regularnie mieszamy, aby się nie przypaliła lecz zmiękła i zrobiła się przyjemnie złota.
2Fasolę odsącz z zalewy, opłucz na sicie, przełóż do miski, dodaj sól i pieprz. Całość zblenduj na gładko. Dodaj cebulę, majeranek i jabłko starte na małych oczkach.
3Wymieszaj i odstaw do lodówki, aby się przegryzło.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.